25 Şubat 2022 Cuma

Facebook 100 beğeni hilesi

Facebook 100 beğeni hilesi

 

Facebook'ta 100 beğeni almanın çeşitli yolları vardır. Birincisi, reklamların 125 kişi tarafından görüldüğü kolay yoldur. Bu yöntem, durum güncellemenizi gören 1.250 kişiden yalnızca 47'sinin gerçek müşteriler olması nedeniyle etkilidir. Ancak yine de zor yoldan daha fazla beğeni elde edebilirsiniz. Zor yol çok verimli olmasa da, sınırlı bir bütçeniz varsa iyi bir seçenektir. Örneğin, sayfanıza binlerce hayran getirebilecek 50.000 beğeniden oluşan bir paket satın alabilirsiniz.

İkinci yöntem ise Facebook beğeni satın almak. Biraz para harcamak istiyorsanız, diğer kullanıcılardan beğeniler satın alabilirsiniz. Ancak, yalnızca güvenilir şirketleri kullandığınızdan emin olun. Yasal bir platform olduğu için Facebook ile başınızın belaya gireceği konusunda endişelenmemelisiniz. Yukarıda listelenen şirketlere güvenebilirsiniz. İyi biliniyorlar ve nişan satmakta sorun yaşamıyorlar. Hesabınızın güvenliğini sağlayacaklardır. Hesabınızın güvenliği konusunda endişeleriniz varsa üçüncü seçeneği deneyebilirsiniz - başkalarından beğeni satın almak.

Üçüncü yöntem, Facebook beğenilerini diğer insanlardan satın almaktır. Güvenilir bir hizmet bulamazsanız profilinizi bir sayfaya dönüştürebilirsiniz. Sonra, yeni bir sayfa gibi arkadaşlarına da sorabilirsin. Daha sonra ileride başvurmak üzere profili saklayabilirsiniz. Fazladan beğeni almak için harika bir yol ama çok güvenli bir çözüm değil. Zaten bir Facebook sayfanız varsa, mevcut sayfanızla birleştirebilirsiniz.

Facebook 100 beğeni hilesi
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon