25 Şubat 2022 Cuma

Facebook beğenilerini kaybetmeden profil resmini değiştir

Facebook beğenilerini kaybetmeden profil resmini değiştir

 

Facebook'taki profil resimlerini beğenilerini kaybetmeden değiştirmenin yollarını arıyorsanız, doğru yere geldiniz. Bunu yapmak için atabileceğiniz üç basit adım vardır: önce bir albüm seçmeli ve ardından yeni profil resminiz olarak kullanmak istediğiniz fotoğrafı seçmelisiniz. Resimdeki yönergeleri takip ediniz. Yeni resminiz daha sonra yeni profil resminiz olarak oluşturulacaktır. Ancak, geçerli fotoğrafınızı değiştirmeden önce, çok sayıda tepkiye sahip olduğundan emin olmalısınız.

Geçmişten gelen bir fotoğrafı kullanarak Facebook beğenilerinizi kaybetmeden dp'nizi değiştirebilirsiniz. Geçmişte resmi değiştirmek beğenilerinizi sıfırlamaz. Dp'nizi değiştirmek için profil sayfanıza gitmeli, web adresinizle giriş yapmalı ve mobil ekranınızdaki kamera simgesine tıklamanız gerekir. Önceki albümlerinizden bir fotoğraf seçip yeni profilinize yükleyebilirsiniz. Bu şekilde, mevcut Facebook hayranlarınızı kaybetmeyeceksiniz.

Facebook beğenilerinizi kaybetmeden profil resminizi değiştirmenin bir başka yolu da önceki resminizi kullanmaktır. Bunu geçmişten bir resim seçerek yapabilirsiniz. Bu, beğenilerinizin sıfırlanmasını önleyecektir. Eski bir profil resmi kullanmak için web oturum açma veya mobil ekranınızdaki kamera simgesine tıklayın. Ardından, geçmişinizden bir fotoğraf seçin. Eski fotoğrafınızı saklamak, beğendiğiniz fotoğrafları hesabınızda tutacaktır.

Facebook beğenilerini kaybetmeden profil resmini değiştir
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon