25 Şubat 2022 Cuma

Facebook beğeni kaldırma

Facebook beğeni kaldırma

 

Facebook beğenilerini kaldırma, istenmeyen yorumları gönderinizden veya profilinizden kaldırmanın basit bir yoludur. Sayfaya gidip sağ üst köşedeki gri kalem simgesine tıklayarak bunu yapabilirsiniz. Beğenilmeyen yorumları seçin ve silmek için X işaretini tıklayın. Bunu yaptıktan sonra profilinize geri dönüp bunları nasıl görüntüleyeceğinizi seçebilirsiniz. Ardından, yorumun yanındaki onay kutusunu tıklamanız ve bunun aksine bir neden seçmeniz yeterlidir.

Facebook yorumlarından ve yayınlarından kurtulmak isterseniz bunları silebilirsiniz. Ancak, yaptığınız tüm gönderileri silmez. Yalnızca bıraktığınız yorumları silebilirsiniz. Facebook beğenilerini ve yorumlarını sayfanızdan kaldırmak için aşağıda özetlenen adımları izleyin. Sayfanızdaki tüm yorumları ve yayınları kaldırdıysanız, bunları da silebilirsiniz. Birden fazla gönderi içeren bir sayfanız varsa, söz konusu sayfayı takip etmeniz ve izlemeyi bırakmanız gerekir.

Önceki tepkilerinizi silmek istemiyorsanız, sayfanızda birikmiş yorumları da silebilirsiniz. Bunu yapmak için, gönderi girişinin üzerine gelin ve taşma menüsü simgesini seçin. Ardından, beğendiğiniz tüm sayfaları görüntülemek için "Beğeniler" simgesini tıklayın. İstenmeyen sayfaları kaldırmak için simgeye tıklamanız ve sayfanızı yenilemeniz yeterlidir. Ardından, bunları kaldırmak için "Farklı" düğmesini tıklayın.

Facebook beğeni kaldırma
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon