25 Şubat 2022 Cuma

Facebook en beğenilen sayfaları

Facebook en beğenilen sayfaları

 

Son birkaç yılda, birçok popüler marka ve kişilik Facebook'ta büyük bir takip kazandı. En popüler markalardan bazıları The Simpsons, A Mighty Girl ve Kardashians'ı içerir. Aşağıda Facebook'taki en popüler sayfalardan bazıları listelenmiştir. Bu markaların ve ünlülerin hayranlarının sayfalarını beğenmelerinin birçok nedeni var. Çok fazla vızıltı üretmenin yanı sıra, bu markalar ve ünlüler de kendi alanlarında iyi bilinmektedir.

Facebook'taki en popüler ünlü sayfa, 73,097,825 hayranı olan Michael Jackson'dır. Sayfa 2011'de sekizinci sıradan 2018'de bir numaraya yükseldi. Bir diğer popüler sayfa ise 73.231.610 hayranı olan Harry Potter filmleri. Film serisinin büyük ekrana gelmesi nedeniyle bu sayfaların popülaritesi artıyor. Ancak, filmleri sevmeyen bazı Facebook kullanıcıları var. Facebook'taki en popüler sayfalar genellikle kitaplara dayananlardır.

Şu anda birçok sosyal medya sitesi var ve Facebook en popüler olanlardan biri. İnstagram, Twitter ve Snapchat en popüler sitelerden bazılarıdır. Her gün milyonlarca insanın interneti kullanmasıyla, Facebook birçok insan için en iyi seçimdir. Aslında, genç yetişkinler için en popüler sosyal medya sitesidir. Dünya çapında 350 milyondan fazla kullanıcısı olan Facebook'ta her gün milyonlarca yeni kullanıcı var. Buna ek olarak, arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantıda kalmak için çok popüler bir yoldur.

Facebook en beğenilen sayfaları
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon