25 Şubat 2022 Cuma

Facebook beğeni hilesi 2019 şifresiz

Facebook beğeni hilesi 2019 şifresiz


Facebook şirketi, kullanıcı şifrelerini şifreleyemediği için ateş altında kaldı, bu da yüz milyonlarca hesabın savunmasız kaldığı anlamına geliyor. Bu, şirket çalışanlarının 2012 yılına kadar kullanıcıların şifrelerine erişebildikleri anlamına geliyor. Şirket, çalışan istismarı belirtisi bulamadığını söyleyerek soruşturma başlattı, ancak güvenli tarafta olmak istediğini söyledi. Ama bu iyi bir haber değil. İhlal, yüz milyonlarca Facebook kullanıcısının gizliliğini açığa çıkardı.

Pek çok kullanıcının şifreleri çalınmış gibi görünüyor. Facebook o zamandan beri sorunu çözdü, ancak güvenlik uzmanları kimlik avı e-postalarının uzun süre var olmaya devam edeceğini söyledi. Bunun nedeni, Facebook'un telefon numaralarını pazarlama ve reklam amaçlı kullanması ve bunları birden fazla platformda aranabilir hale getirmesidir. Bir bağlantıyı tıklatırken dikkatli olmanız ve meşruiyetinden emin değilseniz bağlantıyı tıklamamanız gerekir.

Spam klasörünüzdeki e-posta bir kimlik avı e-postası olabilir. Bu e-postalar hiçbir zaman Facebook tarafından gönderilmeyecek - birkaç gün içinde silinecekler. Spam klasörünüzde depolanan iletiler, tıklatmanız için tasarlanmış psikolojik taktiklerdir. Bir Facebook hesabınız varsa, şifrelenmemiş bir hesap görmeniz pek olası değildir. Doğru bilgileri gönderip aldığınızdan emin olmadığınız sürece bu tür e-postaları tıklatmaktan kaçınmalısınız.

Facebook beğeni hilesi 2019 şifresiz
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon