25 Şubat 2022 Cuma

Facebook likes

Facebook likes

 

Daha fazla Facebook beğeni alabilmek için Şubat 2009'da etkinleştirilen "beğen" düğmesini kullanmanız gerekir. Bu özellik, arkadaşlarınız ve diğer kullanıcılar tarafından yayınlanan içerikle etkileşime girmenizi sağlar. Beğen düğmesine tıklayarak, uygun seçeneği seçip arkadaşınızı etiketleyerek belirli bir makale, video veya fotoğraf hakkındaki duygularınızı ifade edebilirsiniz. Bu aracı kullanmak Facebook beğenilerinizi yüzde 50'ye kadar artırabilir. Bunu yapmak da kolaydır.

Facebook beğenileri satın almakla ilgileniyorsanız, sitedeki sahte takipçilerin çoğunun tıklama çiftliklerinden geldiğini unutmayın. Tıklama çiftlikleri, dolandırıcının gelişmekte olan ülkelerdeki büyük düşük gelirli işçi gruplarıyla sözleşme yaptığı yasadışı tıklama sahtekarlığı planlarıdır. Daha sonra hileli sitenin reklam bağlantılarını tıklamaları için ödeme yapılır. Bu insanlar ürününüze veya hizmetinize büyük ölçüde ilgi duymazlar, bu nedenle aldıkları beğeniler aslında değersizdir. Ayrıca, Facebook'u beğenerek satın almak işinize zarar verecektir.

Facebook beğenilerini almak basit bir iş değildir. Başlamak için sosyal medya sitesinin temellerini anlamanız gerekir. Sosyal kanıt nedir? Birçok insan sosyal kanıt arıyor, bu yüzden mümkün olduğunca çok beğeniye sahip olmak çok önemli. Sayfanızı beğenen kişi sayısı ne kadar yüksek olursa, ürünlerinizi veya hizmetlerinizi satın alma olasılıkları o kadar yüksek olur. Ancak Facebook beğenilerini ücretsiz Facebook reklamları sunan bir web sitesinden satın almayın. Bu taktik etik değildir ve işinize zarar verebilir.

Facebook likes
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon