25 Şubat 2022 Cuma

Jetonsuz facebook beğeni hilesi

Jetonsuz facebook beğeni hilesi

 

Pek çok insan Facebook beğeni hilesini kullanıyor, ancak düşündüğünüz kişi bu değil. Aslında, Facebook yayınlarınızda daha fazla otomatik beğeni almak için kullanabileceğiniz sahte bir yöntemdir. Bunun çalışma şekli çok basit. Facebook hesabınızın kullanıcı adı ve şifresinin yanı sıra giriş yaptıktan sonra gösterge tablonuzda görüntülenecek Erişim Belirtecinize ihtiyacınız olacaktır. Tek yapmanız gereken bu kodu kopyalamak, başka bir yere yapıştırmak ve göndermek. Ardından, durumunuz, profil resminiz ve fotoğrafınız için "Otomatik Beğeniler" seçeneğini seçmeniz gerekir. Bunu seçtikten sonra profilinizde alacağınız beğeni sayısı da artacaktır.

Facebook'un bu ücretsiz beğeni hilesini kullanmak için tek ihtiyacınız olan bir erişim belirteci ve Facebook'a giriş yapmaktır. Hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Para harcamanıza gerek yok ve sayfanızı artırmak için fazlasıyla beğeniniz olacak. Peki ya erişim jetonunuz yoksa? Neyse ki, senin için iki seçenek var. İlk olarak, bir autoliker uygulamasını deneyebilirsiniz. Ardından, Facebook giriş bilgilerinizi girin. İkincisi, sınırsız nesnelerdeki Facebook beğenilerinizin sayısını artırmak için AutoLiker uygulamasını kullanabilirsiniz. En iyi yanı, ücretsiz olmasıdır!

Daha fazla Facebook beğenisi elde etmek için başka bir seçenek de bir autoliker hizmeti kullanmaktır. Bu, yayınlarınızı düşündüğünüzden daha popüler hale getirecektir. Karşılığında, otomatik olarak mesaj gibi takip etmek ve beş kullanıcı listesi verilecektir. Bu yöntem biraz daha zaman alıcı olabilir, ancak bir arkadaşınıza ödeme yaparsanız alacağınızdan daha fazla beğeni kazandıracaktır. Sayfanızın görünürlüğünü ve popülerliğini artırmak için bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Jetonsuz facebook beğeni hilesi
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon