25 Şubat 2022 Cuma

Facebook beğen ayarları

Facebook beğen ayarları

 

Facebook beğenilerinizi nasıl gizleyeceğinizi merak edebilirsiniz. Aslında, bunu yapmanın birkaç yolu vardır. En yaygın yol ayarı kapatmak olsa da, özel yapmayı da seçebilirsiniz. Bu seçenek Facebook uygulamanızın sağ üst köşesinde bulunur. Ayarı devre dışı bırakmak için Tepki Tercihleri'ni seçin. Bu, her gönderi için görünen "Beğenme" sayısını gizleyecektir. Bu, diğer kullanıcılar yayınınızı Makaralarda veya Facebook Marketplace'te görüntülediğinde beğenilerinizi de gizli tutacaktır.

Profil sayfanızın sağ üst köşesindeki dişli şeklindeki simgeye tıklayarak Facebook gizlilik ayarlarınızı kolayca değiştirebilirsiniz. Ekranın sol tarafındaki "Ayarlar" a gidin. Gizlilik bölümünde "Diğer" i ve ardından "Sosyal Ağ" ı tıklayın. "Gizlilik" i seçtikten sonra "Gizliliği düzenle" yi tıklayın." Başkalarının bilgilerini görüntülemek istiyorsanız, adınızın altındaki kutuyu işaretlemeli ve ardından Gizlilik Ayarları sekmesine gitmelisiniz.

Facebook dilinizi de değiştirebilirsiniz. Varsayılan olarak, English. Ancak, Fransızca, ispanyolca veya Çince olarak da değiştirebilirsiniz. Bu yeni ayarın orijinal dilinize geri dönmenizi gerektireceğini unutmayın. Facebook'u kullanmaya devam etmek istiyorsanız gizlilik ayarlarınızı sık sık kontrol etmeli ve güncellemelisiniz. Facebook'ta gizliliğinizi değiştirmenin başka birçok yolu vardır. Ayarlarınızı değiştirdikten sonra gizliliğinizi kontrol etme olanağına sahip olacaksınız.

Facebook beğen ayarları
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon