25 Şubat 2022 Cuma

Facebook beğenilerini sil

Facebook beğenilerini sil

 

Sayfanızdaki Facebook beğeni sayısından memnun değilseniz, beğenen kullanıcıları kolayca kaldırabilirsiniz. Bunu yapmak için Facebook uygulamasındaki Ayarlar sekmesine gidin. Ayarlar düğmesini tıklatın ve ardından Kişiler ve Diğer Sayfalar seçeneğini belirleyin. Bu seçenek yalnızca 1000'den az takipçisi olan sayfalar için görünür. Sol tarafta, kaldırmak istediğiniz kişilerin listesini bulacaksınız. Sadece kişinin adını tıklayın ve ardından Sayfa Beğenilerinden Sil'i seçin.

Tepkilerinizi de silebilirsiniz. Bu tepkiler diğer kullanıcılar tarafından görülemez ve bunları gizleyemezsiniz. Neyse ki, profiliniz için gizlilik seçeneklerini seçebilir, böylece kişilerin tam olarak ne görmesini istediğinizi seçebilirsiniz. Bu özelliği kullanarak, yayınlarınızın görünürlüğünü etkilemeden Facebook'taki tüm tepkilerinizi ve beğenilerinizi silebilirsiniz. Facebook beğenilerini ve tepkilerini kaldırmak için izlemeniz gereken adımlar aşağıda listelenmiştir. Artık sayfanızdaki istenmeyen beğenileri silmeye başlayabilirsiniz!

Öncelikle, tepki ve beğeni alan yayınları seçmeniz gerekir. Bu etkileşimleri silmek için ayarlarınızı Facebook'ta düzenlemeniz gerekir. Bunu yapmak için profil sayfanıza gidin ve ayarları düzenle seçeneğini tıklayın. Ayarları tamamladıktan sonra, ekranınızın sağ üst köşesindeki "Düzenle" düğmesine tıklayın. Bu, gizliliğinizin ayarlarını değiştirmenize olanak sağlar. Ardından, tercihlerinizi seçebilirsiniz.

Facebook beğenilerini sil
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon