25 Şubat 2022 Cuma

Facebook beğeni bloğu

Facebook beğeni bloğu

 

Facebook'tan engellenmemek için öncelikle Facebook beğeni bloğundan nasıl kurtulacağınızı bilmeniz gerekir. Bu, çok fazla yayın yaptığınızda hesabınızı engelleyen sosyal ağın bir özelliğidir. Hesabınızın engelini kaldırmak için hesabınıza giriş yapmanız gerekir. Ayarlar'a ve ardından Gizlilik sekmesine tıklayın. Genel bölümün altında "Çerezler" seçeneğini tıklayın. Varsayılan olarak, bu tüm verilerinizi kapatır.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra "Hakkında" sekmesine tıklayın ve "Beğeniler" adlı bölümü arayın."A "ve" Yorum "Gibi"yazması gereken. Devam etmeden önce bunun seçili olduğundan emin olun. Bunu yaptıktan sonra, beğenilerinizi 30 gün içinde görmelisiniz. Hesabınızı temizlemek için Beğenmeme düğmesine tıklayın ve ardından işlemi tamamlamak için Engellemeyi Kaldır'a tıklayın. Çok fazla beğeni gönderdiğiniz için engellenirseniz, geri dönüp hesabınızı silebilirsiniz.

Süreç bundan hoşlanıyorum sayfanızı BM farkı yok gibi değil-kim basit: Engelleme insanlar var. Onlar tarafından gönderilen kötü yorumları da silebilirsiniz. Gönderilerinin yanındaki üç noktalı simgeye tıklamanız ve 'Yorumu Gizle' yi seçmeniz yeterlidir. Bundan sonra, "Bu kişiyi yasakla" seçeneğini tıklayın ve kararınızı onaylayın. Bu, kullanıcıyı sayfanızdan kalıcı olarak yasaklayacaktır. Ve hepsi bu kadar.

Facebook beğeni bloğu
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon