25 Şubat 2022 Cuma

Facebook en çok beğenilen kelimeler

Facebook en çok beğenilen kelimeler

 

Facebook'ta en popüler kelimelerin hangileri olduğunu hiç merak ettiniz mi? Bunu öğrenmek için bir test bile yapmış olabilirsiniz. Facebook durumlarınız ve arkadaş listeniz de Facebook sözleriniz kadar ilginç. Ama sınava girmeden önce neye bulaştığını bilmelisin. Bu yazıda, Facebook oyunlarının ve sınavlarının gerçeklerini ve tehlikelerini tartışacağım. Daha fazla bilgi için okumaya devam edin.

Öncelikle Facebook'ta en çok kullandığınız kelimeler hangileri? Bu uygulama Facebook'taki en popüler uygulamalardan biridir. Geçmiş yayınlarınızı analiz eder ve size geçen yıl kullandığınız en popüler kelimelerin kelime bulutunu gösterir. Ancak, çok sayıda şikayet aldı ve kötü amaçlı yazılım veya kimlik avı dolandırıcılığı olmakla suçlanıyor. Bu makalede, bunun nasıl önleneceği ele alınacak ve kötü amaçlı yazılım veya diğer tehditlerin kurbanı olmaktan kaçınmanıza yardımcı olacaktır.

Facebook pek çok özelliği vardır. Örneğin, arkadaşlarınız arasında hangi kelimelerin popüler olduğunu görebilirsiniz. Bazı durumlarda, bu araçlar çeşitli şekillerde yararlı olabilir. Kişisel hedeflerinize bağlı olarak, hangi kelimelerin arkadaşlarınız veya iş arkadaşlarınız için en çekici olduğunu keşfetmekle ilgilenebilirsiniz. Örneğin, arkadaşlarınızın duvarlarında hangi kelimelerin en yaygın olduğunu bilmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızın listelerinde hangi kelimelerin popüler olduğunu öğrenmenin bir başka yolu da yazılarını okumaktır.

Facebook en çok beğenilen kelimeler
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon