25 Şubat 2022 Cuma

Facebook beğenilerinin engelini ne zaman kaldırabilirim?

Facebook beğenilerinin engelini ne zaman kaldırabilirim?

 

Facebook beğenilerinin engelini ne zaman kaldıracağınızı merak ediyorsanız, muhtemelen daha önce engellendiniz. Ancak, bir kişi tarafından engellenmiş olabilirsiniz veya sayfayı görmenizi engelleyen bir tarayıcı sorununuz olabilir. İyi haber şu ki, sayfanızı yedeklemenin ve çalıştırmanın bazı hızlı yolları var ve bir daha asla yasaklanma konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak. İşte nasıl. Daha fazla öğrenmek için okumaya devam edin.

İlk olarak, engellenen kişilerin ne yaptığını öğrenin. Bunu yapmak için Ayarlar'a gidin ve Engelle'ye dokunun. "Kitle ve Görünürlük" başlıklı bölümü bulana kadar aşağı kaydırın." Orada, engellenen kişilerin bir listesini göreceksiniz. Kişinin adının yanındaki Engellemeyi Kaldır öğesine dokunun. İşiniz bittiğinde, engellemelerini kaldırmak istediğinizi onaylayabilirsiniz. Birinin engelini kaldırdıktan sonra, gönderilerini tekrar görmeye başlayabileceksiniz.

Sizi neyin engellediğini anladıktan sonra, engelleme sayfasına gidin. Temelde web sayfasındakiyle aynı. Bir kez orada, engellenen kişilerin bir listesini göreceksiniz. Sadece herhangi birinin yanındaki Engellemeyi Kaldır'a dokunun ve tekrar dokunarak onaylayın. Birini yanlışlıkla engellediyseniz, engelini tekrar kaldırmanız gerekir. Neyse ki, Facebook engellenen kişilerin engelini kaldırmanızı kolaylaştırıyor.

Facebook beğenilerinin engelini ne zaman kaldırabilirim?
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon