25 Şubat 2022 Cuma

Facebook beğeni rekoru

Facebook beğeni rekoru

 

Facebook beğeni rekorunu kırmak istiyorsanız, kendinizin bir resmini göndermeniz ve içinde bir milyon kişiyi etiketlemeniz gerekir. Rekoru kırmak için ünlü olmalısın, ama herkes bunu yapamaz. Facebook'ta takip ettiğiniz kişiler bunu yapmazsanız bunu fark edecektir. Bu durumda ünlüler bunu yapabilir çünkü takipçileri resminizi görebilir. Ayrıca, markanızı yaymak için de iyi bir yol olacaktır.

Facebook'ta fotoğraf yayınlamak için çok fazla zaman olmamasına rağmen, yine de kendinizin bir videosunu çekebilir ve kaç kişinin beğendiğini görebilirsiniz. Fotoğrafı içeren bir video YouTube'a yüklenebilir. Bu mücadeleye katılmak için ünlü olmanıza gerek yok. Takip ettiğiniz markaların hayranı olduğunuz sürece istediğiniz kadar fotoğraf gönderebilirsiniz.

ER Motorcycles aynı yıl iki katil bisiklet üretti ve toplam 16 milyon hayranı var. ER motosikleti artık tüm zamanların Facebook beğeni lideri ve 43.000'den fazla hayranı var. Henüz görmediyseniz, kontrol ettiğinizden emin olun! Burada ER motosiklet bulabilirsiniz. Hayran değilseniz, kaç kişinin beğendiğini görmek için fotoğraflarınızı Facebook'ta yayınlamayı deneyin.

Facebook beğeni rekoru
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon