25 Şubat 2022 Cuma

Facebook fotoğrafı beğen kapat

Facebook fotoğrafı beğen kapat

 

Facebook'ta bir fotoğrafa iki kez dokunmak için "Beğen" düğmesini altı saniye basılı tutmanız gerekir. Bir bilgisayar kullanıyorsanız, emojiyi görene kadar "Beğen" sekmesinin üzerine gelebilirsiniz. Ardından, beğenmemek için düğmeye tekrar dokunmanız gerekir. Bir Facebook fotoğrafını zaman çizelgenizden silmek istiyorsanız, Facebook'u web tarayıcınızda açmanız gerekir.

Birden fazla kişiyle hesabınız varsa, beğenme ve beğenmeme bildirimlerini kapatabilirsiniz. Bu yöntemle ilgili tek sorun, başkalarının sizinkini beğenmeseler bile fotoğraflarını beğendiğinizi görmesidir. Ayrıca, yanlışlıkla birinin fotoğrafını beğenirseniz bildirim almazsınız. Yine de, fotoğrafı beğenen ve beğenmeyen kişinin hesabını devre dışı bırakabilirsiniz.

Birinin Facebook'taki fotoğrafını beğenmemenin en belirgin nedeni, profilini ziyaret ettiğinizi göstermektir. Bir resmi beğendiyseniz, arkadaşlarınıza gösterirsiniz ve yakın bir arkadaş olarak görülürsünüz. Arkadaşlarınıza göstermek istemiyorsanız, fotoğrafın gizliliğini özel olarak ayarlayabilirsiniz. Başkalarının fotoğrafı görmesini istemiyorsan, açma.

Facebook fotoğrafı beğen kapat
4/ 5
Oleh
Yorumlar


EmoticonEmoticon